Vrijblijvende offerte? Bel

Sanitair

Tony helpt jou met lekkende en stroeve kranen, doorlopende wc’s, lekkende afvoeren, een wasmachine aansluiting, een vorstvrije buitenkraan plaatsen, een regenwaterrecuperatie pomp installeren, een waterverzachters plaatsen, oude leidingen vervangen enz.

Renovatie

Op zoek naar een installateur voor je nieuwe badkamer? Tony staat je graag met raad en daad bij. Samen met onze trouwe groothandel helpt hij jou graag, binnen jouw budget, jouw droombadkamer samen te stellen en te plaatsen.

Boilers

Voor jou te voorzien van warm water zijn er enkele mogelijkheden. Een boiler op je CV-ketel, een elektrische boiler (voordelig als je stroom te veel hebt) of de allernieuwste trend de Warmtepompboiler. De warmte wordt uit de lucht genomen en warmt al zo het water in de boiler op.

Onderhoud & herstellingen

Jouw mazoutketel moet jaarlijks onderhouden worden. Voor gasketels is dit om de twee jaar. Een goed onderhouden ketel vermindert het risico op storingen, verbruikt 10% minder energie en vermijdt extra kosten. Dankzij een regelmatig onderhoud verleng je de levensduur van je ketel. Hier wordt een Reinigingsattest/Verbrandingsattest voor opgemaakt.

Is je verwarmingsketel stuk en zit je zonder verwarming of zonder warm water? Dan komt Tony zo snel mogelijk langs om het te herstellen.

Keuring stookolietank

Verwarm je je woning met stookolie (mazout)? Dan ben je wettelijk verplicht om je stookolietank te laten keuren. Zo wil de Vlaamse overheid de kans op grondwater- en bodemverontreiniging tot een minimum beperken. Je krijgt een groene dop op je mazouttank bij goedkeuring.

De technicus of milieudeskundige zal bij een positieve keuring een attest uitreiken waaruit blijkt dat jouw stookolietank in orde is met de wettelijke voorschriften. Op de stookolietank zelf, wordt vervolgens een groene dop of groene merkplaat geplaatst als extraindicatie. Dat wil dus zeggen dat je de tank probleemloos verder mag gebruiken. Ook hiervoor heeft Tony de nodige opleiding gevolgd.

Onze merken

Uw expert in verwarming & sanitair

Neem contact op voor meer info of een offerte.

Contacteer ons

Vanwijck Tony BV

Lemmensstraat 32
3640 Kinrooi